Lezing de nieuwe boekhandel

5-5-2014
Uit de nieuwsbrief van de nieuwe boekhandel

Maandag 5 mei: Niels Roelen Dankzij Bevrijdingsdag staan we ieder jaar even stil bij de betekenis van vrijheid. Deze keer zorgt Niels Roelen voor extra perspectief. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO en schreef daarover twee boeken: Soldaat in Uruzgan en Leven na Uruzgan. De missies hebben zijn leven ingrijpend veranderd. Kom naar zijn verhalen luisteren: ze zijn meer dan de moeite waard om te worden gehoord!
Tijd: 15.00-16.00 uur. Aanmelden is gewenst, en de toegang is gratis.

Toegezegde auteurs:
Ofran Badakhshabi(Afghaans dichter)
Niels Roelen

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.One word Poem voor: Osama Bin Laden

Voor degenen die het niet wisten, Osama hield van gedichten. Sterker nog hij schreef ze zelf ook graag. Vandaag dus een extra One Word Poem.

One word Poems: laat je niet beperken

Een Vrije Geest


TaboeNiels ®elen

Slechte wijn behoeft geen krans

De juli editie van het blad winelife staat in het teken van Frankrijk. Omdat juli in Frankrijk in het teken staat van de Tour, wordt in dit nummer een leuke koppeling gemaakt met wijn en de Tour. Anekdotes over wielrennen en wijn, welke wijn drinken we bij welke etappe, waar ga je kijken naar de Tour en waar haal je dan je wijn?
Daarnaast staat er een verrassende gastcolumn in van Mart Smeets en een interview met Rabobank renner Oscar Freire. Van alle anekdotes die zijn verzameld was er geen ruimte om alles te plaatsen. Vandaag een sneakpreview van een van de anekdotes die niet is geplaatst.

Gezellig

Een woord dat door elkaar heen praat, het is echt mogelijk. One Word Poem

Rechtspraak

Een woord, meerdere gedachtes