Lezing de nieuwe boekhandel

5-5-2014
Uit de nieuwsbrief van de nieuwe boekhandel

Maandag 5 mei: Niels Roelen Dankzij Bevrijdingsdag staan we ieder jaar even stil bij de betekenis van vrijheid. Deze keer zorgt Niels Roelen voor extra perspectief. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO en schreef daarover twee boeken: Soldaat in Uruzgan en Leven na Uruzgan. De missies hebben zijn leven ingrijpend veranderd. Kom naar zijn verhalen luisteren: ze zijn meer dan de moeite waard om te worden gehoord!
Tijd: 15.00-16.00 uur. Aanmelden is gewenst, en de toegang is gratis.

Toegezegde auteurs:
Ofran Badakhshabi(Afghaans dichter)
Niels Roelen

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.De Leegte Voorbij

Vandaag krijgen de jongens van het OMLT hun medaille, hun uitzending zit er bijna op en ze hebben daadwerkelijk een verschil kunnen maken. Zeker de moeite om even bij stil te staan.

Op Glad IJs

Deze en de komende weken zal Niels hoogstwaarschijnlijk geen brieven meer schrijven naar zijn mannen in het inzetgebied. Er bestaat teveel misverstand over de brieven waardoor hij helaas dit besluit heeft moeten nemen. Niels dankt alle mensen die de brieven wel konden waarderen en hoopt dat ze de blogs ook met veel plezier zullen lezen.

BermBob

Door de crash van de Nederlandse Olympische Bobslee denkt Niels terug aan de gebeurtenissen afgelopen week in Afghanistan. (nu de sterk ingekortte versie)

Executie Waarde

Vandaag besloot de PVDA om nee te zeggen tegen de verlenging van de missie, een goede reden om een blogje te schrijven.

Noorderlicht

Na een oefening in Noorwegen is de brief een dagje later op de post gegaan. Een brief over Olynpische spelen, kou, noorderlicht en vriendschap.

First Knight

Deze week, in verband met de perikelen rondom Marco Kroon, een brief aan Hare Majesteit. De politiek aanschrijven was geen optie aangezien ik mij niet in politieke wil mengen.