Lezing de nieuwe boekhandel

5-5-2014
Uit de nieuwsbrief van de nieuwe boekhandel

Maandag 5 mei: Niels Roelen Dankzij Bevrijdingsdag staan we ieder jaar even stil bij de betekenis van vrijheid. Deze keer zorgt Niels Roelen voor extra perspectief. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO en schreef daarover twee boeken: Soldaat in Uruzgan en Leven na Uruzgan. De missies hebben zijn leven ingrijpend veranderd. Kom naar zijn verhalen luisteren: ze zijn meer dan de moeite waard om te worden gehoord!
Tijd: 15.00-16.00 uur. Aanmelden is gewenst, en de toegang is gratis.

Toegezegde auteurs:
Ofran Badakhshabi(Afghaans dichter)
Niels Roelen

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Kenny van Hummel

Het is een uurtje of negen in de morgen als ik vanaf de camping afdaal naar Ax-les-Thermes. Gisteren bleek mijn band lek en dus moet ik eerst op zoek naar een lokale fietsenmaker.

Jacques Fromage

Igor heeft aan twee mensen hier een hekel: de Poolse majoor van wie we de naam nog steeds niet weten omdat hij niets anders doet dan slapen en aan de overste Beauregard.

Vol ambitie

Lunchtijd. Eigenlijk hebben we rantsoenen gekregen om tijdens de lunch te eten maar ik heb geen trek in de MRE’s, Meals Ready to Eat, die ik tijdens mijn komende uitzending nog voldoende zal kunnen eten.

Je eigen begrafenis

Uitzendingen zijn vergelijkbaar met Olympische spelen voor topsporters. Je leeft en werkt ernaar toe en je gaat ervoor.