Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Moet Boom het Pauwels lastig gaan maken

Boom keert terug in de klei
Lars Boom begint op 18 december op en rond de citadel van Namen aan zijn veldritseizoen. Via Twitter laat de Nederlandse kampioen weten dat hij voor het eerst dit seizoen in het veld actief zal zijn in de vijfde Wereldbekermanche van het seizoen, die plaatsvindt in de Waalse hoofdstad.

Rutte garant voor Kunduz

'Ze zijn geen last, we hebben ze nodig.'

Het UAF, nummer één bij welzijn en cultuur, helpt vluchtelingstudenten op weg. Dat is niet alleen in hun belang, zegt directeur Kees Bleichrodt. Nederland krijgt zo bijvoorbeeld artsen op een koopje.

Vraag en antwoord

Vastgelopen Afghaanse vredesproces geen Nederlandse prioriteit
Veel analisten zijn van mening dat een duurzaam einde aan de oorlog in Afghanistan alleen mogelijk is wanneer alle strijdende partijen aan tafel schuiven voor serieuze redesonderhandelingen. Uit een recent artikel van persbureau Reuters blijkt echter dat nogal wat analisten somber gestemd zijn over de mogelijkheid van een politieke resolutie vóór 2014, wanneer de Amerikanen vertrekken.

Van den Broeck waar de zon niet schijnt

Van den Broeck heeft het gehad met de rit naar de zon
Geen Parijs-Nice meer voor Jurgen Van den Broeck in 2012. Het verging de kopman van Lotto-Belisol de laatste twee jaar niet goed in de Franse rittenkoers van begin maart.

weer thuis

Vertraagde militairen weer thuis
DEN HAAG – Ongeveer 100 militairen van de eerste politietrainingsgroep uit de Afghaanse provincie Kunduz zijn woensdagavond alsnog teruggekeerd in Nederland. Dat heeft Defensie gemeld.

Ook veldrijders willen spaarpunten

Cavendish kan zich beter niet op de klassiekers richten
Klassiekers als de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix doen ook Mark Cavendish dromen. Zijn ploegmaat en vriend Bernhard Eisel geeft hem echter de raad om zich niet te richten op die koersen. "Hij zal zijn sprintsnelheid verliezen", zegt de Oostenrijker.