Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Afghaanse politici leveren hun wapens niet in

Militairen verzamelen munitie in Kunduz

KUNDUZ - Nederlandse militairen hebben in de Afghaanse provincie Kunduz zogenoemde ammoboxen geplaatst. Dat zijn kisten waarin op relatief veilige wijze projectielen kunnen worden ingeleverd door de Afghaanse bevolking. In de eerste week zijn er 11 antitank-, mortier- en brisantgranaten ingeleverd.


Steekt de wielerunie zijn kop in het zand?

Wielerunie verpest voorstelling Movistar
Het opzet van Team Movistar gaat niet door. De Spaanse wielerformatie wilde morgen graag Alejandro Valverde voorstellen als aanwinst, maar dat mag niet van de UCI.

Afghaanse moeder en dochter gestenigd

Taliban leider gedood in Khost
Sunday, November 13, 2011 – According to local security officials in eastern Afghanistan, a Taliban commander was killed and and two of his companions were detained following an operation by NATO-led International Security Assistance Force in eastern Khost province early Sunday morning.

Belgen zien Duizend bommen en granaten in Hamme Zogge

Stybar zegeviert in Superprestige Hamme Zogge
Wereldkampioen Zdenek Stybar heeft in Hamme-Zogge, de derde manche van de Superprestige, zijn eerste grote zege van het seizoen gepakt. Kevin Pauwels en Sven Nys mochten mee op het podium. Niels Albert werd vierde en blijft leider.

Geduld is een schone zaak

Wisseling Kunduz loopt opnieuw vertraging op
De wisseling van de wacht van de politietrainers in Kunduz loopt opnieuw vertraging op. De afgelopen dagen was het weer te slecht om te vliegen. Bovendien ontbreken de diplomatieke overvliegvergunningen voor een aantal landen. Die worden vaak op het laatste moment afgegeven, wat volgens het ministerie van Defensie kan leiden tot vertragingen.

Sap perst Rutte

VN waarschuwen: aanval op Iran is geen oplossing

Secretaris-generaal van de Verenigde Naties (VN) Ban Ki-moon hoopt dat er een diplomatieke oplossing komt voor het conflict tussen Israël en Iran. Volgens de VN-topman is een aanval vanwege het atoomprogramma van Iran geen oplossing.