Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Seal team six: Obama had beter gezwegen

Zes doden bij zelfmoordaanslag in buurprovincie Kunduz
Bij een zelfmoordaanslag in de noord-Afghaanse provincie Baghlan zijn vanochtend minstens zes mensen gedood. Baghlan grenst aan de provincie Kunduz, waar Nederlandse militairen en agenten bezig zijn met een politietrainingsmissie.

Nederland de veelvraat van het EK veldrijden

Oranje heerst op EK veldrijden
Op het Europees Kampioenschap veldrijden in het Italiaanse Lucca is Nederland uitstekend voor de dag gekomen. In alle drie de categorieën (junioren, dames en beloften) ging de titel naar een Nederlander dan wel Nederlandse. Hoogtepunt was de beloftenwedstrijd, waarin met kampioen Lars van der Haar, nummer twee Mike Teunissen en nummer drie Stan Godrie het gehele podium oranje gekleurd was.

Opnieuw kritiek vanuit de US legertop

Ook andere agenten trainen in Kunduz

DEN HAAG - Het kabinet wil dat de Nederlandse politietrainers in de Afghaanse provincie Kunduz ook onderofficieren en Afghaanse trainers gaan opleiden.


Exotische wielrenners in opkomst

Bijrol voor baanrenners in Astana
Op dag twee van de WB-wedstrijden in Astana heeft de Nederlandse baanploeg geen potten kunnen breken.Het best op dreef was nog Jenning Huizenga met de vijfde plaats op de achtervolging. Zijn 4.24,536 bleek net niet genoeg voor de strijd om het brons.

Overleden korporaal geeerd op Amersfoorts sportpark

Training Kunduz uitbreiden een wassen neus?

Vorige maand meldde Defensie dat er te weinig werk is voor de basistrainers en het aantal trainers dat in Kunduz actief is gehalveerd wordt. Er blijkt namelijk helemaal geen animo te zijn voor de basistraining. Het kabinet wil nu de opleidingen uitbreiden, maar dat is pikant omdat de Tweede Kamer zeer strenge eisen heeft gesteld. Wat waren de eisen van GroenLinks precies en waar zit de crux?

Dames halen goud binnen in Astana

Pujol had een rotjaar bij Lotto
Oscar Pujol kijkt terug op een teleurstellend jaar bij Omega Pharma-Lotto. De Spanjaard was door de Belgische formatie aangetrokken als knecht voor Jurgen Van de den Broeck, maar bracht niet wat er van hem werd verwacht. Pujol is nu druk opzoek naar een nieuwe ploeg. "Ik vrees dat er niets anders opzit dan bij elk team aan te kloppen", zei de klimmer tegen Sporza.