Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Waar een klein land groter in wil worden: Kunduz

Kabinet wil missie Kunduz uitbreiden

Volgens de Volkskrant hebben ministers in de afgelopen dagen persoonlijk gesprekken gevoerd met de politieke partijen die nodig waren voor de meerderheid die begin dit jaar instemde met de trainingsmissie.


De toekomst van Afghanistan ligt in de handen van haar vrouwen

Eerste trainers weer terug in Nederland

DEN HAAG - De hoofdmacht van de eerste politietrainersgroep uit het Afghaanse Kunduz is donderdag weer terug in Nederland.


Boom hakt de knoop door en gaat niet naar het WK

Keisse en Kneisky winnen in Grenoble
Iljo Keisse en Morgan Kneisky hebben in de nacht van dinsdag op woensdag, de Zesdaagse van Grenoble gewonnen. Het Belgisch-Franse duo veroverde de leiding in de vierde nacht en stond deze niet meer af in de resterende dagen.

Cavendish wil groen met een gouden griffel

Cavendish offert groen niet op voor het goud
Mark Cavendish is niet van plan om zijn Ronde van Frankrijk op te offeren om in eigen land een gooi te kunnen doen naar het goud in de olympische wegrit.

Koopvaardij krijgt weer 'kapersbrieven'

VS wisten al langer van Hel in Kabul
WASHINGTON -  Hoge Amerikaanse functionarissen hadden veel langer dan tot nog toe gedacht kennis van wantoestanden in Afghaanse gevangenissen, zoals stelselmatige martelingen. Dat meldde de Amerikaanse krant The Washington Post zondag (lokale tijd).

Zware dag voor de NAVO in Afghanistan

Commandant draagt Kunduz met goed gevoel over

KUNDUZ - De eerste commandant van de Nederlandse politietrainingsmissie in de Afghaanse provincie Kunduz heeft het bevel zaterdag met een goed gevoel overgedragen aan zijn opvolger.