Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Albert klimt uit het dal van Zonhoven

Albert rijdt twijfels van zich af in Zonhoven
Niels Albert heeft op verbluffende wijze de tweede Superprestigemanche in Zonhoven op zijn naam geschreven. De BKCP-koman had een straat voorsprong op Sven Nys en Kevin Pauwels en kwam in tranen over de streep. Albert, die ook al de eerste SP-manche won, is steviger leider.

Greipel daagt Gilbert uit

Greipel had 15 keer kunnen winnen
André Greipel won in 2011 acht koersen, een pak minder dan de 22 in 2010. "Maar zonder Philippe Gilbert had ik misschien wel 15 koersen gewonnen", zegt de Duitser van Lotto in het Nederlandse blad WielerRevue.

Meer dan de som der delen

Nederlandse F-16's keren terug naar Volkel
VOLKEL - In verband met de terugkomst van vier Nederlandse F-16’s uit Afghanistan is vliegbasis Volkel aanstaande zaterdag 29 oktober beperkt opengesteld. De F-16’s komen van Kandahar Airfield in het zuiden van Afghanistan en landen naar verwachting aan het eind van zaterdagmiddag op vliegbasis Volkel. Wegens het beëindigen van de vliegoperaties op Kandahar Airfield komen de F-16’s terug naar Nederland.

Wielrennen en veldrijden dijen uit in de breedte

Derde zege van HUmmel in Hainan
Wielrenner Kenny van Hummel heeft in stijl afscheid genomen van zijn ploeg Skil-Shimano. De sprinter, die volgend seizoen voor Vacansoleil rijdt, won de laatste etappe in de Ronde van Hainan.

Een twijfelachtige eer

Afghanistan wil meer zeggenschap over veiligheid
De Afghaanse autoriteiten zeggen klaar te zijn om de hoofdverantwoordelijkheid te krijgen over de veiligheid in meer provincies, steden en districten. De internationale troepenmacht in Afghanistan (ISAF) speelt nu nog de hoofdrol op dit terrein.

Geox hoopt op doorstart, Lefevre hoopt op jonge renners

Gilbert beste renner van 2011
Philippe Gilbert is gelauwerd in Monaco. Hij kreeg er de UCI-WorldTour-trofee uit handen van UCI-voorzitter Pat McQuaid. En onze landgenoot draagt voortaan ook de titel "Champion of Peace".