Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Afghanistan na 2014, de EU wil blijven

EU blijft in Afghanistan, ook na 2014
De Europese Unie wil Afghanistan blijven ondersteunen na de volledige overhandiging van de verantwoordelijkheid voor de veiligheid in het land aan de Afghanen in 2014.

Mogelijk drie NL pro Tour teams

Toch kans op pro Tour licentie voor 1t4i
1t4i, zoals de opvolger van Skil-Shimano volgend jaar tot in het voorjaar zal heten, maakt toch nog kans op een WorldTour-licentie. Op de sportieve ranglijst staat het team op de 21e plaats, terwijl in principe enkel de top-twintig in aanmerking komt voor de WorldTour. Volgens Cyclingnews kan 1t4i echter alsnog bij de beste twintig komen te staan.

Rabobank en Vacansoleil lijken zeker van Pro Tour

Van Hummel wint 6e etappe Hainan
De zesde rit in de Ronde van Hainan is gewonnen door Kenny van Hummel.De renner van Skil-Shimano was na 202 kilometer koers (Chengmai-Danzhou) de snelste in de massasprint.

Bermbommen aan flitspalen

Commandant Kunduz gaat grenzen van het mandaat opzoeken
AMERSFOORT – De nieuwe commandant van de politietrainingsmissie in de Afghaanse provincie Kunduz, kolonel Nico van der Zee (48), zal de komende tijd gaan proberen voorstellen te doen om zijn trainers aan het werk te houden, zonder dat het mandaat voor de missie in het gedrang komt.

Waar voor je geld

Wellens laakt sponsorverplichtingen van de ploeg
Bart Wellens kwam zondag in Tabor niet verder dan de negende stek, tot zijn eigen grote teleurstelling. "Ik ben niet fris genoeg aan de start gekomen", zei de veldrijder van Telenet-Fidea. Wellens hoopt dat zijn team lessen trekt uit zijn prestatie.

Pauwels power in Tabor

Onemanshow van Pauwels
Kevin Pauwels heeft in Tabor in Tsjechië de tweede manche van de Wereldbeker gewonnen na een onemanshow. De renner van Sunweb reed bijna een hele race alleen voorop. Hij neemt de leiderstrui over van Sven Nys, die vijfde werd.