Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Emancipatie

Eerste politievrouwen Kunduz geslaagd
De eerste elf Afghaanse politievrouwen zijn vandaag in Kunduz geslaagd voor een veiligheidscursus  die ze van Nederlanders hebben gehad. Dat heeft Defensie laten weten. De afgelopen twee weken hebben de dames geleerd hoe ze moeten fouilleren en hoe ze iemand in de boeien moeten slaan. Daarnaast hebben ze schietlessen gehad en weten ze hoe ze te werk moeten gaan bij controleposten.

Het hoogtepunt van Cav heeft iets dubbels

Hoste is weer renner
Leif Hoste (34) wil nog wat maken van zijn carrière. Zijn hoofdpijn behoort tot het verleden, nu enkel nog een ploeg die in hem gelooft. Want Katjoesja wil van hem af, ondanks een nog lopend contract tot 2012.

Nederland laat haar helikopter niet Lynx liggen

Meer taken voor politietrainers

De Nederlandse politietrainers moeten meer taken krijgen in de Afghaanse provincie Kunduz. Ze zouden niet alleen 'gewone' agenten moeten opleiden, maar ook onderofficieren en eenheden van de grenspolitie - mogelijk zelfs uit andere provincies.

De angst voor een burgeroorlog

Clinton bezoekt Afghanistan
KABUL (ANP) - De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton is woensdagavond in Kabul gearriveerd. Dat meldden Amerikaanse media. Donderdag staat overleg gepland met hoge Afghaanse functionarissen, onder wie president Hamid Karzai.

Tour du Martin?

Bij het bekendmaken van het parcours van de Tour voor het komend jaar, bestempelde Contador Evans direct als topfavoriet. Zelf dacht ik drie dingen: K.. dit is geen tour voor Mollema of Gesink, k.. weinig finishes bergop en Martin.
Tony Martin zou op dit parcours weleens de verrassing, voorzover het dat nog is, kunnen zijn. Misschien is dat wel het gene dat de Tour van komend jaar mooi zal maken, de vraag wie er allemaal kunnen winnen.

Te koop aangeboden: Marine locatie Amsterdam

Zeven politietrainers weer terug uit Kunduz:
(Novum) - Zeven van de twintig marechaussees die in het Afghaanse Kunduz politieagenten zouden opleiden, zijn weer teruggekeerd in Nederland wegens gebrek aan werk. Dat laat het ministerie van Defensie dinsdag weten.