Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Kopmannen voor de grote rondes zijn al bekend

Valverde wil in 2012 deelnemen aan Tour en WK
Hoewel hij nog tot 1 januari 2012 geschorst is, maakt ook Alejandro Valverde al plannen voor het nieuwe wielerseizoen. De 31-jarige Spanjaard zit momenteel een schorsing uit vanwege zijn betrokkenheid bij de roemruchte dopingzaak Operacion Puerto. De verwachting is dat hij volgend seizoen in het shirt van Movistar zijn comeback zal maken.

Afghanistan is nog geen vakantieland

Artsen zonder grenzen opent kliniek in Kunduz:
chirurgisch ziekenhuis geopend in Kunduz
Artsen zonder Grenzen heeft een chirurgisch ziekenhuis met 55 bedden geopend in de noordelijke provincie Kunduz van Afghanistan. Het ziekenhuis ging op 29 augustus van start en biedt spoedeisende chirurgie en medische zorg voor mensen die levensgevaarlijk gewond zijn.

Schleck gaat weer de Tour niet winnen

Parcours du Tour:
In Parijs is de 99e Tour voorgesteld. Grote verrassingen waren er niet meer, want het parcours was vorige week al uitgelekt. Tour-directeur Christian Prudhomme hoopt op een "open" Tour. "Er zijn zeker vijf of zes ritten die vuurwerk kunnen geven."

Militair betrokken bij afpersingszaak

Wat wordt de toekomst van het Marine etablissement:
AMSTERDAM-OOST - Momenteel beraadt Defensie zich over de toekomst van het Marineterrein op de Kattenburgerstraat in Amsterdam. Wordt er verkocht of niet? Zo ja, wordt het hele terrein of slechts een deel van de hand gedaan? Op dinsdagavond 18 oktober wordt voor het eerst over de toekomst van het Marineterrein gesproken.

Dekker wil promoveren

Fidea blijft Wellens en co sponsoren:
De KBC-groep doet verzekeraar Fidea van de hand. De verkoop heeft geen gevolgen voor het veldritteam Telenet-Fidea. De ploeg van Bart Wellens behoudt zijn naam.

Mentale Training

Halfbroer Karzai niet door Taliban gedood:
Volgens een functionaris van de NAVO is de halfbroer van de Afghaanse president Hamid Karzai niet gedood door een Talibanstrijder.