Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Martelgang

Nederland spreekt politietop aan op martelen:
vk UPDATE De politietop in de Afghaanse provincie Kunduz moet ervoor zorgen dat de maatregelen tegen martelingen in gevangenissen en politiebureaus serieus en effectief worden uitgevoerd. Nederland heeft de politiechef daar op aangesproken.

Verbaas u niet, verwonder u slechts

Navo verbaasd over vermindering trainers:

BRUSSEL - De NAVO is verrast door het besluit van het Nederlandse ministerie van Defensie om het aantal politietrainers in de Afghaanse provincie Kunduz te verminderen wegens een gebrek aan agenten om op te leiden.


Gilbert vergroot nog een keer de kansen bij Lotto

Sergeant: 'nog een keer winnen met Gilbert.'
Zaterdag mag de broeksriem in het peloton eraf. Met de Ronde van Lombardije staat de laatste klassieke afspraak op het menu. Omega Pharma-Lotto trekt voor het laatst de kaart-Philippe Gilbert. "We gaan ervoor", blikt ploegmanager Marc Sergeant bij Sporza vooruit.

Vertaalt Utrecht de Giro naar het Frans?

Moreno wint in Piëmonte:
De Spanjaard Daniel Moreno is winnaar geworden van de 97ste editie van de Ronde van Piëmonte.De Katjoesja-renner, die in 2009 tweede werd, won in de HC-koers van Piasco naar Novi Ligure de sprint van een kopgroep van veertien. De Belg Greg van Avermaet (BMC), zondag winnaar van Parijs-Tours, werd tweede, voor de Italiaan Luca Paolini (Katjoesja).

Loon naar werken

Loonsverhoging en nieuw SBK voor defensiepersoneel:

DEN HELDER - Militairen en burgers die werkzaam zijn bij Defensie krijgen een procent salarisverhoging en een nieuw sociaal akkoord. Die afspraken hebben de bonden gemaakt met de minister van defensie.

Is Contador de Griekse lening van SAXO?

12 jaar voor Ricco:
Het Italiaans olympisch comité CONI eist een schorsing van twaalf jaar voor Riccardo Riccò.