Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Sombere vooruitzichten in Afghanistan

Mandaat voor Kunduz knelt:
Er zijn nauwelijks agenten in Kunduz om te worden getraind door Nederlanders. De eisen van Den Haag leggen veel beperkingen op. Dat schrijft onze verslaggever Emilie van Outeren vanmiddag in NRC Handelsblad.

UCI knijpt geen oogje toe voor Chinees vlees

Cavendish heeft nog geen vaste overeenkomst met Sky:
Team Sky rekent volgend seizoen op Mark Cavendish, maar de Britse sprinter heeft nog geen contract getekend bij het Britse team. "De situatie is behoorlijk gecompliceerd", geeft manager Dave Brailsford toe.

Het beste medicijn tegen het vertrek van Gilbert: de komst van Cav

Wegens privé omstandigheden was ik dit weekend niet in staat het nieuws op de site bij te houden. Vanaf vanavond zal het nieuws gewoon weer hier verzameld worden.
Excuus voor het ongemak.

Penny for your thoughts

Duitsers garanderen bescherming:

DEN HAAG - De gestage terugtrekking van Duitse militairen uit de Afghaanse provincie Kunduz, die eind dit jaar begint, heeft voorlopig geen gevolgen voor de Nederlandse politietrainingsmissie daar.


Politieman in Afghanistan is een lastig beroep

Acht politie agenten gedood in Zuid Afghanistan:

In het zuiden van Afghanistan zijn acht politieagenten doodgeschoten. Dat meldt een politiecommandant aan persbureau AP. De acht zouden gedood zijn bij een wachtpost bij de stad Lashkar Gah in de provincie Helmand. Daarbij raakten nog twee agenten gewond. Een andere politieagent is vermist na de aanval.

Bejing is hot

De Vlaeminck raakt Albert onder de gordel:
Woensdagavond is de 30e editie van de Superprestige veldrijden voorgesteld. Sven Nys mikt dit seizoen op zijn elfde eindzege, maar alle aandacht ging naar een uitspraak van Roger De Vlaeminck. Hij nam Belgisch kampioen Niels Albert op de korrel.