Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Op tijd

Arndt pakt wereldtitel tijdrijden bij de dames:
Judith Arndt heeft in Kopenhagen de wereldtitel tijdrijden veroverd.Op het kletsnatte parcours hield de 35-jarige Duitse Linda Villumsen uit Nieuw-Zeeland en de Britse Emma Pooley achter zich.


Troonrede

Leden van de Staten-Generaal,
 
Ons land maakt economisch moeilijke tijden door. In de afgelopen jaren zijn ondanks de crisis massale werkloosheid en sterke toename van het aantal faillissementen voorkomen. Onze economie en arbeidsmarkt hebben veerkracht laten zien. Daaruit mogen we vertrouwen putten voor de toekomst. Maar vertrouwen alleen is niet genoeg.

Gebrek aan daadkracht bij defensie: papieren tijgers

Handtekeningencultuur en hokjesgeest bij defensie:

Defensie lijdt onder besluiteloosheid, een overmaat aan regels, angst om initiatieven te nemen en onderling wantrouwen. Dat concludeert defensiemedewerker Egon Beaart, onder meer op basis van een enquête onder en interviews met circa driehonderd collega's en externe deskundigen.


WK gestart met drie toptien plaatsen en een gestolen fiets

Durbridge pakt tijdrit goud, Hamelink vijfde:
De Australiër Luke Durbridge heeft bij de WK op de weg in Kopenhagen de wereldtitel tijdrijden bij de beloften veroverd.Durbridge, die vorig jaar één seconde tekort kwam voor goud, dat toen naar Taylor Phinney ging, had nu 35 seconden minder nodig dan nummer twee Rasmus Quaade uit Denemarken.

Op herhaling: Market Garden

Brandstoftankers in de brand gestoken in Afghanistan:
Taliban militants have attacked and set fire to 21 NATO supply vehicles transporting fuel for the US-led forces in Afghanistan's western province of Farah, Press TV reports.

Boom meer dan in vorm voor het modderseizoen?

het seizoen van Lars Boom is begonnen. Dat wil zeggen dat vandaag de eerste veldrit van het seizoen is verreden, Lars was er niet bij want hij schreef vandaag de ronde van GB op zijn naam. Mocht hij vandaag aan de start verschenen zijn in Erpe-Mere zou hij hoogstwaarschijnlijk alles behalve een modderfiguur hebben geslagen.