Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Dreigt vervroegd pensioen voor Longo?

Boom laat in GB zien in goede vorm te zijn, Gilbert wint nog maar eens in Wallonië en lijkt dus ook klaar voor het WK in Denemarken. Opvallend daar was misschien wel de 7e plek van Freire. Freire die nog maar weinig reed dit seizoen lijkt dus ook naar de juiste WK vorm te groeien. Niet onbelangrijk aangezien de Spanjaarden alles op de kleine Spanjaard zetten.
Longo, die verwikkeld is in een dopingzaak, heeft overigens afgezegd voor dat WK in Denemarken.

Bewijzen de raketaanvallen het gelijk van Hillen?

Opnieuw raket ingeslagen op NL kamp in Kunduz:
DEN HAAG - In de buurt van het Nederlandse kamp van de politietrainingsmissie in de Afghaanse provincie Kunduz is zondagavond opnieuw een raket ingeslagen. Er is geen sprake van Nederlandse gewonden. Dat heeft het ministerie van Defensie maandag gemeld.

Boom op de weg

Boom pakt ritzege en leiderstrui:
Lars Boom heeft zijn ploegmaat Michael Matthews verslagen in de Ronde van Groot-Brittannië. De Rabobank-renner is meteen ook leider. De Nederlander neemt het kleinood over van Mark Cavendish, die de eerste rit had gewonnen. De tweede rit werd door het noodweer afgelast.

Het WK nadert langzaam maar zeker

WK selectie bekend:
De Nederlandse selectie voor de WK wielrennen op de weg bevat met Pim Ligthart slechts één echte sprinter. Bondscoach Leo van Vliet heeft vooral gekozen voor vrijbuiters en voor renners die een lange, zware koers aankunnen.De selectie: Robert Gesink, Lars Boom, Bauke Mollema, Maarten Tjallingii, Pieter Weening (Rabobank), Johnny Hoogerland, Wout Poels, Pim Ligthart (Vacansoleil-DCM) en Niki Terpstra (Quick-Step).

Mollema: gras is groener aan zijn kant van de heuvels

Mollema 9e in slotrit:
Juan José Cobo heeft de 66ste editie van de Vuelta gewonnen. In de slotetappe naar Madrid kwam de voorsprong van 0.13 van de Spanjaard van Geox op de Brit Chris Froome (Team Sky) niet meer in gevaar.

Mollema geen groentje meer

Met 115 punten staan Rodriguez en Mollema in de Vuelta samen aan de leiding in het puntenklassement. Omdat Rodriguez al een etappe won mag hij de truiechter blijven dragen. Met nog een etappe te gaan maakt de jonge Nederlander nog steeds een goede kans om de trui in de wacht te slepen.