Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.The winner takes it all

Lastras had in alle grote rondes al eens een etappe gewonnen, maar zijn laatste zege dateerde toch wel van enkele jaren geleden. Vandaag reed hij weg op het laatste klimmetje en bleef weg.
Hij pakte niet alleen de etappe overwinning maar gaat en passent ook nog aan de leiding in alle klassementen van de Vuelta.

Fugelsang en Skil verrassen in Vuelta

Leopard wint ploegentijdrit:

De Spaanse wielerronde Vuelta is vanmiddag in Benidorm van start gegaan met een korte ploegentijdrit over bijna 14 kilometer. Leopard-Trek was de sterkste ploeg, vlak voor Liquigas en HTC.

Valse start in Kunduz

Valse start Kunduzmissie:
Minister Hans Hillen (CDA) blijft zich manifesteren als de brekebeen van het kabinet Rutte. Hij toont zich wat dat betreft een 'waardig' opvolger van Eimert van Middelkoop (ChristenUnie) op het ministerie van Defensie.

Door de bomen won Bos

Bos wint Food Valley Classic:
Theo Bos heeft in Veenendaal de Dutch Food Valley Classic gewonnen.De renner van Rabobank was na 202 kilometer Wim Stroetinga en Stefan van Dijk de baas in de massasprint op de Kerkewijk.

Mopperkonten

Waar ik dacht dat militairen mannen waren met een 'can do' mentaliteit blijken we volgens onze minister notoire mopperkonten te zijn. De minister lijkt de klacht van de militairen in Kunduz te bagatelliseren in de hoop dat de storm overwaait.
Ik zal hier niet klagen over onze minister. Sterker nog: ik vind het een aardige man, vriendelijk en vaderlijk, een soort knuffelopa die, toen het nog mocht, tevreden zijn sigaartje rookte naast oma op de bank.
Het schijnt dat oma hem ernstig mist.

De link tussen Cancellara en Muhammed Ali

Op de foto's zag Fabian Cancellara eruit alsof hij tien ronden had gebokst. De Zwitser bracht enkele uren in het ziekenhuis door na gestoken te zijn door een bij.
Ondanks de bijensteek was Cancellara optimistisch, luchtig deelde hij mee dat hij dit weekend gewoon zou starten in de Vuelta.
'Sting like a bee, float like a butterfly' moet hij gedacht hebben.