Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Hagen spaarde krachten tot de laatste etappe

Hagen wint slotetappe en eindklassement Eneco Tour:
Sky-renner Edvald Boasson Hagen heeft net als in 2009 de Eneco Tour gewonnen.De Noor begon de zesde rit met de witte leiderstrui om de schouders en in de slotetappe zette hij de kroon op zijn uitstekende optreden met de dagzege.

Peters schiet, net als helikopters, tekort. Mullenberg haalt uit

Duitse commando's verontwaardigd over vrijlating verdachte Afghaan:
BERLIN (Reuters) - Germany's elite KSK commando unit issued a rare statement on Friday to signal its disapproval over the release of an Afghan it had detained for taking part in a deadly raid on German troops.

Zoet als honing

Honing is het nieuwe heroïne:
De productie van papaver, grondstof voor o.a. heroïne, is met 15% afgenomen in Afghanistan. Met dank aan honing. Volgens British Forces News stappen Afghaanse boeren over op de productie van honingen en andere legale vormen van landbouw omdat hier meer geld mee te verdienen valt. Een boer die papaver verbouwt kan $450 per jaar verdienen. Met honingproductie in combinatie met visteelt en het verbouwen van fruit kan een boer $1000 verdienen.

Reus geveld in Bretagne

Poels pakt eerste zege van het seizoen in Ain:
Wout Poels heeft de macht gegrepen in de derde etappe van de Ronde van de Ain (2.1). De Nederlander van Vacansoleil kwam in Lélex als eerste over de streep en is ook de nieuwe leider. Voor de 24-jarige Poels, die vorig jaar ook al zijn ritje meepikte in de Ain, is het zijn eerste zege van het seizoen.

5e etappe Eneco Tour

Morgen de voorlaatste etappe van de Eneco Tour: Genk - Genk. Hoewel er in het middenstuk een aantal klimmetjes zijn opgenomen is de aanloop en het laatste stuk naar de finish vlak. Waarschijnlijk zullen de sprinters het morgen dus uit mogen gaan maken.
Gilbert zal de benen waarschijnlijk sparen om het Hagen dan in de slotetappe nog eens echt lastig te gaan maken.