Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Het verschil tussen Rumsfeld, Peters en Prins Harry

Rumsfeld mag vervolgd worden:

De voormalige Amerikaanse minister van defensie Donald Rumsfeld mag worden vervolgd wegens de marteling van twee Amerikanen die voor een particulier beveiligingsbedrijf in Irak werkten. Dat heeft een gerechtshof in Chicago gisteren besloten.

Greipel grijpt opnieuw het dagsucces

Greipel wint opnieuw in Eneco Tour:
De Duitser André Greipel (Omega Pharma-Lotto) was net als gisteren de snelste in de massasprint in de Eneco Tour. Hij klopte Tyler Farrar en Edvald Boasson Hagen. De Amerikaan Taylor Phinney blijft leider.

Eneco Tour 3e etappe

Morgen trekt het peloton de Belgische heuvels in. Gezien het grote aantal colletjes verwacht ik niet dat de etappe in een massasprint zal eindigen. Voor Phinney is het de vraag of hij hier voldoende uit de voeten kan en voor Gilbert de kans om zijn favorietenrol vorm te gaan geven.
Voorin verwacht ik onder andere Hagen, Boom en Gilbert.

Bureaucratie onze grootste vijand?

Britse Soldaat nam vingers mee van Taliban:
Een Britse soldaat die in Afghanistan vocht wordt ervan beschuldigd de vingers van overleden talibanstrijders te hebben afgesneden. Die lichaamsdelen hield hij bij als souvenir. Intussen is een onderzoek gestart.

Ook bij het wielrennen is de transfermarkt geopend

In de smalle straatjes van St Willebrord liet Bos zich insluiten door Greipel die ook de etappe op zijn naam schrijft. Verder is augustus de maand van de wielertransfers.

2e etappe Eneco Tour

De tweede rit in de Eneco tour telt een drietal klimmetjes. De laatste ligt op 60km voor de finish dus de etappe zal er wederom een zijn voor de sprinters.
Greipel liet vandaag al zien dik in orde te zijn en wil morgen weer. Ook Bos had meer dan voldoende snelheid maar liet zich vandaag klem zetten en zal morgen mee willen doen. Van Hummel heb ik even gemist in de sprint maar wie weet zien we die morgen wel.