Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Sealteam Six neergehaald door Taliban

Vanwege beperkte internet mogelijkheden op de vakantie ben ik niet in staat geweest al het nieuws bij te houden. Vandaag begin ik weer en dus, ook om zelf weer helemaal bij te raken, ook een paar iets oudere artikelen.

Proloog Eneco Tour

Phinney wint proloog Eneco Tour:
Taylor Phinney heeft de proloog van de Eneco Tour op zijn naam gebracht.

Het Amerikaanse toptalent van BMC hield op het Amersfoortse parcours over bijna zes kilometer de Noor Edvald Boasson Hagen ruim achter zich.

1e etappe Eneco Tour

Na een serieuze proloog in Vathorst Amersfoort volgt morgen de eerste etappe in de Eneco Tour. Een vlakke rit over 192km van Oosterhout naar St Willebrord.
Normaal gesproken een etappe voor de sprinters maar als de wind ongunstig staat zou het peloton weleens kunnen opbreken in een aantal waaiers. Voor de klassementsrenners blijft het dus opletten.

Opgeladen terug van vakantie: morgen start de Eneco Tour

De komende week raast het peloton door Nederland en België voor de Eneco Tour. Grote favoriet is Gilbert maar ook Boasson Hagen en Lars Boom hebben al laten zien dat ze deze ronde goed aan kunnen.
De korte proloog in Amersfoort morgen is er ook eentje waar sprinters goed uit de voeten moeten kunnen.

Frankrijk ligt er weer verlaten bij

Na de laatste etappe, die natuurlijk gewonnen werd door Cavendish, liggen de Franse straten er weer verlaten bij. Wat rest zijn de wielertouristen die zwoegen langs de flanken van de bekende en onbekende Cols.

Andy de nieuwe Zoetemelk

Vandaag versloeg Tony Martin de oude Keizer Cancellara en wist Evans Andy Schleck verpletterend te verslaan. In mijn ogen terecht. Evans heeft vanaf het begin van de Tour laten zien dat hij vorm is. Zelden werd hij nerveus, geen grauw gezicht op zijn anders traditionele 'Jour Sans'
Andy werd voor de vierde keer tweede in de Tour en is daarmee hard op weg om het record van Joop te evenaren.