Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Matthews goes Down, under

Aernouts wint in Rucphen
Bart Aernouts heeft in Rucphen de eerste editie van de GP Skidome op zijn naam geschreven. De Belg van het Rabobank-Giant Offroad Team versloeg in West-Brabant de Pool Mariusz Gil en de Belg Tom Meeusen. De Nederlanders Gerben de Knegt en Lars van der Haar completeren de top vijf.

Lessen uit de oorlog

The Lessons of war
Tajwar Kakar fled Afghanistan to escape persecution. Now, the silver-haired grandmother has left a comfortable life in Australia to return to the country of her birth to help rebuild its devastated education system. Jeremy Kelly reports from Tarin Kowt.


Cyberaanvallen ook een reden tot gebruik geweld

Doden door lawines
KABUL - Lawines als gevolg van hevige sneeuwval hebben in het bergachtige noordoosten van Afghanistan aan zeker veertien mensen het leven gekost. Dat maakten de Afghaanse autoriteiten dinsdag bekend. Ook werd een aantal huizen bedolven onder de sneeuw.

Niet alles is gewoon

Van Kunduz naar Leidschendam
Sybrand van Haersma Buma, fractievoorzitter van de CDA tweede-kamerfractie en woonachtig in Voorburg, sprak vrijdag 13 januari kort op de nieuwjaarsreceptie van het CDA Leidschendam-Voorburg in de Kringloopwinkel Het Goed in Leidschendam.

Kinderen van 30 jaar

Plassende militairen zijn kinderen, geen criminelen

Rick Perry, in de race voor de Republikeinse nominatie voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, beschuldigde Barack Obama vandaag van 'minachting van het leger', vanwege zijn 'overdreven' kritiek op de mariniers die in Afghanistan over een aantal lijken urineerden.

In Lievin winnen de wereldkampioenen

Stybar wint in Liévin
Zdenek Stybar heeft in Liévin (Fra) zijn eerste Wereldbekerzege van het seizoen mogen vieren. Kevin Pauwels kon door een val in de slotronde niet sprinten voor de zege, maar hij doet wel een goeie zaak in de WB-stand. Concurrent Sven Nys werd immers maar vierde.