Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Lente offensief Taliban in volle bloei

Hoewel de Taliban ontkent iets met de bomaanslag van dit weekend te maken te hebben omdat zij juist burgerdoelen zouden mijden, deinsden ze er in Uruzgan niet voor terug om een achtjarig meisje in te zetten voor een zelfmoord aanslag.

Tegen tourkoorts helpt geen enkel medicijn

Dekker heeft nog een lange weg te gaan naar de Tour. Cunego moet daar doen wat hij in Zwitserland naliet: winnen. Katusha wordt het rode gevaar en McEwen mag zijn dertiende Tour dit jaar niet rijden. Gaat er wel eens een dag voorbij zonder wielrennen?

De truien zijn weer verdeeld

Vandaag streden wielrenners in hun eigen land om de nationale titels. Voor de meeste Tourrenners de laatste afspraak voordat ze naar Frankrijk afreizen.
Leopard Trek heeft vanaf vandaag de Luxemburgs, Duits en Zwitsers kampioen in de gelederen en krijgt daarmee de bondste verzameling truien in haar gelederen.

Een dubbel gevoel over terugtrekken ISAF troepen

Onlangs ontvouwde de president Obama de terugtocht strategie van Amerika. Een plan dat met gemengde gevoelens in Afghanistan werd ontvangen. Vooral vrouwen lijken zich zorgen te maken over een terugval van het land na het vertrek van de westerse troepen.

De laatste geruchten voor de Tour

Ten Dam en Kruijswijk verlengen hun contract bij de Rabobank. Hun lopende contracten zijn opengebroken om de verlenging mogelijk te maken. Kruijswijk blijft tot 2014 en Ten Dam heeft getekend tot 2013.

Defensie zoekt, onderzoekt en vindt

Leuk om te zien dat de mannen van mijn oude eenheid bij een oefening een wietplantage ontdekten. Ik hoop ze dit weekend natuurlijk te zien op de veteranendag.