Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Dubbel Dekker

Vandaag presenteerde Thomas Dekker zijn boek 'Schoon Genoeg' en werd ook de documentaire 'Niemand Kent Mij' gelanceerd. De documentaire zal de 27e juni worden uitgezonden. 

Verschil moet er wezen?

President Obama kondigde afgelopen nacht zijn plannen aan voor de terugtrekking uit Afghanistan. Die plannen zullen nogal wat gevolgen hebben.
Het opmerkelijkste nieuws vanuit Afghanistan was voor mij echter de kwalificatie race voor het nationale wielerteam, een mooie ontwikkeling. Met hun mentale en fysieke hardheid lijkt wielrennen mij een sport die goed bij het volk past overigens.

Geen boterbriefjes

Naast het gebruikelijke nieuws, werd vandaag ook bekend dat de Afghaanse militair die onlangs zijn Australische mentor neerschoot, is gedood. Shafullah zoals de man heette zou geen banden hebben met andere organisaties.De Britse Prins Harry zou naar verluidt ook weer op missie gaan naar Afghanistan.

Lange lente

Ondanks de gesprekken met de Taliban duurt het lenteoffensief onverminderd voort in Afghanistan.

Het invullen van de tourtoto's kan beginnen

Vandaag maakten de meeste ploegen hun Tourselecties bekend, nog twee weken en dan begint La Grande Boucle.

Vanaf morgen is er alleen nog het verlangen naar de Tour

Ondanks de tegenvaller gisteren kunnen de Nederlandse ploegen tevreden terugkijken op de Tour de Suisse maar beter nog ze kunnen echt vooruit kijken naar de Tour de France. In de ZLM tour stelde Gilbert zijn eindzege zeker door onderweg bonificatie seconden te sprokkelen. Terpstra kon de vraatzucht van de Belg niet stillen.