Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Mollema vraagt zich af wie de mol is

Mollema raakt zijn tweede plek in Zwitserland kwijt door pech. De jonge Nederlander heeft er zo zijn mening over. Wie kaatst moet echter de bal verwachten en de kans dat er in de Tour nog op een Leopard renner gewacht gaat worden lijkt nu minimaal.

Investeren in JSF, NAVO en veteranen

De nieuw ingediende veteranenwet geldt ook voor nog actief dienende militairen die op uitzending zijn geweest. Zorg voor de uitgezonden militair moet gewaarborgd blijven.

De laatste schermutselingen voor de Tour.

In de ronde van Zwitserland moet Cunego dagelijks alle zeilen bijzetten om de aanvallen van de Raboploeg te weerstaan. Andy Schleck lijkt de ronde duidelijk te gebruiken om fit te worden voor de Tour terwijl broer Frank er al klaar voor lijkt te zijn. Opvallend blijft het rijden van Kruijswijk die na een zware Giro en een mooi zege gisteren vandaag wederom over goede benen bleek te beschikken.

De landingen van vandaag

Terwijl de eerste militairen landen in Kunduz, landt Jack de Vries bij Hill&Knowlton en zijn GL en de SP boos over Mariniers die zouden landen in Somalië.

Victoria para Stephan Kruuswiek

Vanavond was ik even weg maar van al het wielernieuws is er maar een ding dat er echt toe doet toch? Hoe mooi de uitspraak van de Italiaanse commentatoren.  

Kunduz we komen er aan.

De laatste puntjes  worden voor de missie in Kunduz op de i gezet. In de kamer wordt gesproken over materieel dat niet bezuinigt moet worden. In Amerika is Panetta geschikt bevonden door de Senaat en meer defensie nieuws op een rijtje.