Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Denk eraan

Kroon denkt aan Evans, Kruijswijk aan zijn benen, Bozic denkt wat gebeurt mij nou en Clement? Clement denkt nog niet aan een nieuwe titel op het NK tijdrijden.

Amerikaanse duiker ziet het lijk wel drijven

Over enkele weken vertrekken NL militairen naar Kunduz om daar de politie op te leiden. In het Noorden van Afghanistan is onrust over de politie omdat lokale milities -Arbakai- zichzelf benoemd lijken te hebben tot agenten en de bevolking lastig vallen.

Het Zwitserleven gevoel voor Hushovd

De Noor Hushovd is blij dat hij eindelijk een overwinning heeft kunnen boeken in zijn regenboogtrui. Bauke Mollema kijkt anders tegen dit seizoen aan maar is tevreden over de stap die hij voorwaarts heeft weten te maken. Contador heeft, tot nog toe, de zeges aaneen weten te rijgen maar of hij ook dit jaar de Tour weer zal winnen is, na een zware Giro, maar zeer de vraag.

Unicef zet stap voorwaarts in scholingsproject Afghanistan

Het is een rustige tweede pinksterdag aan het 'front'

Pas in de Tour klopt het Zwitserse uurwerk echt.

Terwijl Laurens ten Dam dichter naar het podium kroop vandaag handhaafde Mollema zich keurig in een groep met onder andere Franck Schleck.

Kinderziektes

Pinksterzondag blijkt ook militair gezien een rustige dag.