Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Zoek dekking

Sap wil missie Kunduz uitbreiden
ROTTERDAM - Het onderzoek naar de mogelijke uitbreiding van de politietrainingsmissie in Afghanistan is nog in volle gang. Maar als het aan Jolande Sap (GroenLinks) ligt, is bij die mogelijke uitbreiding zeker aandacht nodig voor versterking van de justitiële keten.

Les Flandriens

Peeters sprint naar zege tegen Nys
Rob Peeters (Telenet-Fidea) heeft in Lebbeke met de Kleicross zijn eerste veldrit van het seizoen gewonnen. Peeters versloeg Belgisch kampioen Sven Nys in een spurt met zijn tweeën. Niels Albert eindigde derde op meer dan een minuut.

Goed inzicht van Gesink en Mollema

Gesink en Mollema tevreden over Vuelta
Robert Gesink en Bauke Mollema zijn te spreken over het parcours van de Vuelta a España. Beide renners uit de Rabobank-ploeg overwegen dit najaar deel te nemen aan de Ronde van Spanje.

Lullen

Armeniërs naar Kunduz
YEREVAN, JANUARY 11, ARMENPRESS: A new shift of Armenian peacekeepers carrying out peacekeeping mission in Afghanistan will depart for Germany in the evening of January 11. The division of the Armenian peacekeepers will get one-month corresponding training under German command and will participate in exercises, Press Secretary to Armenian Defense Minister Davit Karapetyan told Armenpress. The shift will settle in Kunduz in February.

Het leven na Freire en Gilbert

Freire: 2012 is mijn laatste jaar
Oscar Freire heeft laten weten dat 2012 wel degelijk zijn laatste jaar als profrenner wordt. In 2011 had de Spanjaard ook al zijn afscheid aangekondigd, maar daar kwam hij later -vooral door zijn ontgoochelende prestaties- op terug.

Reisadvies Afghanistan

Volkelse militairen op weg naar Afghanistan
VOLKEL - Ruim vijftig militairen van vliegbasis Volkel zijn dinsdag vertrokken vanaf vliegbasis Eindhoven naar Afghanistan. De commandant van vliegbasis Volkel, kolonel Peter Tankink, was aanwezig om de Volkelianen uit te zwaaien.