Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Nederland mag zich opmaken voor Tourkoorts

Vandaag zag ik een sterke Raboploeg in de Dauphiné en in de ronde van Zwitserland. Mollema, ten Dam, Gesink en Garate zijn duidelijk op weg naar topvorm voor de Tour. Als het collectief zo kan domineren in de Tour dan gaan we een hele mooie zomer tegemoet.

Nederlandse deelname in Libi wordt niet echt gewaardeerd

Hoe kijken de Amerikanen aan tegen de deelname van Nederland aan de missie in Libië. Gates spreekt zich er nadrukkelijk over uit. In Kunduz blijft het verder onrustig, de politiechef ontsnapte er aan een zelfmoordaanslag.

Dauphin loopt op zijn eind terwijl de ronde van Zwitserland net is begonnen

Hoewel er geen overwinningen waren voor de Rabobank laat het team in de Dauphiné en in Zwitserland zien dat ze goed op weg zijn voor de Tour. Mollema heeft na zijn goede proloog(7e) zelfs kansen in een lastige ronde van Zwitserland.

Reveille.

De missie in Kunduz komt steeds dichterbij. De militairen ronden onlangs hun laatste trainingen af terwijl in Amerika de discussie over het terugtrekken van hun troepen in volle gang is. In Libië bereikt de strijd een nieuw dieptepunt met de verkrachtingen door Libische soldaten.

Het peloton is op koers voor de Tour

de Dauphiné, schorsing van Ricco, Boonen en Visconti mogelijk naar NL ploegen.

Ochtendappel

Twijfels over afspraken, brandstofprijzen rijzen de pan uit. Het nieuws op het appel van deze morgen.