Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Defensie: over Kunduz en Doekoes

Geen lange missie in Libië vindt de kamer. De missie in Kunduz kan beginnen en een weekoverzicht van de defensie operaties

De voorbereidingen in volle gang

Morgen rijden de wielertouristen l'Alpe d'Huez op. Vandaag konden ze in Vizille kijken hoe de profs hun tijdrit in de Dauphiné afwerkten.

Voor een dubbeltje op de eerste rij?

Gisteren werd er in de kamer de hele dag gedebatteerd over de bezuinigingen bij defensie. Dat de toekomst onzeker blijft lijkt na het debat de enige juiste conclusie.

Ricco, driemaal is scheepsrecht

Gesink heeft na zijn hoogtestage de Dauhiné nodig om koersritme op te doen, een eindzege lijkt hem niet waarschijnlijk een etappe wel. Het wielernieuws met de links naar de sites weer op een rijtjte

In de aanval tegen de bezuinigingen?

Vandaag rond half elf begint de kamer het debat over de bezuinigingen bij defensie. Een belangrijke dag dus voor militairen.

Bouwen aan vertrouwen voor de Tour

Van den Broeck bouwt aan zijn vertrouwen voor de Tour, Gesink blijft rustig en bouwt aan zijn vorm. Hushovd maakt zich druk over de zaak Contador terwijl Ricco volgende week ook weer zijn rentree maakt.