Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Rabobank keert dividend uit

De comeback van zowel Bos als Boom waren succesvol vandaag. Boom lijkt zich dit seizoen te ontpoppen als een ware proloog specialist.

Natrappen over Srebrenica

Is Mladic echt ziek of slechts een zieke geest. Couzy haalt uit naar Karremans terwijl de kamer een herziening wil van de bezuinigingen op defensie.

Veelvraat Gilbert en ander wielernieuws

Gerdeman blijft aan de leiding in Luxemburg en Sergeant vraagt zich af of hij veelvraat Gilbert nog kan betalen.

Een gecombineerd leger voor de lage landen?

Een Europees leger lijkt nog te stuiten op teveel problemen maar de Benelux overlegt wel over een mogelijk gezamenlijke toekomst.In Noord Afghanistan is het relatief rustig maar het lente offensief van de Taliban eist tot nog toe een recordaantal slachtoffers. In Den Haag start vandaag de onrust over het proces van Mladic

De laatste koersen voor de Tour

Morgen start de Dauphiné waar Rabobank met een sterke selectie aan de start zal verschijnen terwijl van den Broeck ontdekt dat er nog sneeuw op de Galibier ligt.

Links naar het defensie nieuws

Ondanks dat gisteren bekend werd dat het budget voor missies al op is heeft de ministerraad besloten tot het verlengen van de antipiraterij missie. Verder zijn de voorbereidingen voor Kunduz in volle gang in een periode dat het in het noorden van Afghanistan onrustig is. In Nederland ondersteunt defensie bij het controleren van de dijken en blijkt dat de nieuwe NH-90 helikopter te kampen heeft met problemen.