Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Uit de koers

Gaat Contador voor de Triple, wint Rebellin nog een keer de ronde van Lombardije en rijdt Ricco straks weer in het peloton.

Wielernieuws

Omdat er problemen zijn rondom het plaatsen van het nieuws kan ik alleen nog maar de links plaatsen naar de originele pagina's. Helaas maar het is niet anders.

De paperback versie is uit

Sinds afgelopen week ligt de paperbackversie van Soldaat in Uruzgan in de winkels mocht u interesse hebben in een of meerdere gesigneerde exemplaren dan kunt u een mail sturen naar: carrera@uitgeverijcarrera.nl

Staatssecretaris Jack ontvangt 10.000ste exemplaar van Soldaat in Uruzgan

Tijdens een kort onderhoud overhandigde majoor Niels Roelen afgelopen vrijdag het 10.000ste exemplaar van Soldaat in Uruzgan.

Niels in Revu

In de Revu van deze week een kort interview met Niels. De meest gelezen pagina in de Revu plaatst altijd een foto van een figuur die in flinke mediabelangstelling staat. Afgelopen week ging Niels naar fotograaf Paul Levitton voor de fotosessie. Check Revu voor het hele interview.

'Soldaat in Uruzgan' bestseller

Het boek Soldaat in Uruzgan van Niels Roelen is een bestseller. In drie weken gingen er meer dan 10.000 exemplaren over de toonbank. De reacties uit de pers zijn ook overweldigend: