Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Sahar staat model voor de rol van vrouwen in Afghanistan

Sahar Guhl's story a clear image of women's life in Afghanistan
On December 27th, 2011, 15 year old Sahar Gul was discovered imprisoned in her in-law’s musty, dark cellar by the Baghlan Province Police. Seven months earlier, while living in Badakhshan Province, Sahar had been forced into marriage. The police report stated the young girl had been imprisoned, tortured and violently beaten by the husband and his family because she refused to work and earn money as a prostitute.

Vuelta rijdt lek

Etappeschema Vuelta uitgelekt
De Vuelta a España is in 2012 een wedstrijd voor klimmers. Hoewel het parcours van de Spaanse ronde pas morgen officieel bekend wordt gemaakt, denkt sportkrant Marca te weten hoe het parcours er uit gaat zien. De Vuelta zal zich dit jaar voornamelijk in Noord-Spanje afspelen en kent slechts één individuele tijdrit.

Afghanistan wil ambassade in Griekenland

Ready to fight
CHAR DARA, Afghanistan — The streets of the village had emptied and a small breeze pushed dust clouds along the main road, along the tall walls of the residential compounds and through the legs of camels waiting to be led inside.

Ziet Martin zijn kans schoon voor de Tour?

Martin zet niet alles op de Tour
Tony Martin zal niet zijn hele seizoen instellen op de Olympische Spelen in Londen. Dat vertelde de nieuwe aanwinst van Omega Pharma - Quick Step tegen de Spaanse site Biciciclismo. Martin hoopt goud te halen op de Olympische tijdrit, maar heeft in 2012 nog andere doelen die hij wil realiseren.

Par-koersen

Extra lus uit parcours BK
Het parcours van het BK veldrijden in Hooglede-Gits is aangepast. Een lus die eerst aan het parcours was toegevoegd, wordt er zondag toch uitgelaten.

US Army behoorlijk armer

Karzai ontslaat activist, pleidooi Den Haag haalt niets uit

De Afghaanse president Karzai heeft tegen de zin van Nederland een mensenrechtenstrijder ontslagen die hem onwelgevallig was. Het gaat om Ahmad Nader Nadery (36), prominent lid van de mensenrechtenorganisatie AIHRC in Kabul. Karzai heeft zijn macht gebruikt om een van zijn belangrijkste critici kwijt te raken.