Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.In vieze papieren

Albert wil zijn trui verdedigen
Niels Albert verdedigt zondag zijn Belgische titel in Hooglede-Gits. De BKCP-renner is hersteld na enkele dagen ziekte en klinkt zelfverzekerd: "Ik denk dat ik een goede kans maak om Nys het leven zuur te maken."

Vino onderneemt stappen terwijl Nys stappen zet

Vino bereidt juridische stappen voor
De advocaten van Alexandre Vinokourov zijn bezig met het voorbereiden van juridische stappen tegen het Zwitserse tijdschrift l’Illustré. Dit blad had de renner van Astana beschuldigd van omkoping omtrent zijn overwinning in Luik-Bastenaken-Luik in 2010.

Boom slaat Tour over voor lot in Londen

Bettini wegrit wordt een loterij
Volgens Paolo Bettini zal de factor geluk deze zomer een grote rol spelen tijdens de wegrit van de Olympische Spelen. Dat vertelde de bondscoach van de Italiaanse ploeg tegen Italiaanse media. Bettini behaalde zelf in 2004 in Athene de gouden medaille in de wegwedstrijd.

Nys demonstreert zijn vorm

Nys demonstreert in eigen Baal
Sven Nys heeft in Baal met groot machtsvertoon zijn eigen Grote Prijs gewonnen. Nys reed bijna de hele cross aan de leiding in de zesde manche van de Gazet van Antwerpen-trofee. Kevin Pauwels blijft leider in de GvA-stand.

VS willen pratend het nieuwe jaar in

VS willen verder praten met de Taliban
WASHINGTON - De Verenigde Staten willen in het voorjaar de draad van geheime besprekingen met de Taliban weer oppakken, zeggen Amerikaanse en Afghaanse functionarissen. De contacten werden deze maand afgebroken na bezwaren van de Afghaanse president Hamid Karzai. Het is afwachten of de paar gezanten van de Taliban die voor de VS acceptabele gesprekspartners zijn nog bereid zijn te praten.

Taliban, leert ook van de NAVO

Geïnfiltreerde Taliban doodt soldaten
Een Afghaanse militair heeft uit naam van de Taliban twee Franse soldaten doodgeschoten, zo meldt het Franse Ministerie van Defensie. De Franse minister Gerard Longuet noemt de aanslag een 'laffe daad', maar stelde ook dat Frankrijk in Aghanistan zalblijven helpen met deontwikkeling van het leger en het vertrouwen in de Afghaanse soldaten. Hij noemde de daad een "geïsoleerd incident", en betuigde zijn medeleven aan de families van de omgekomen soldaten. Ook president Sarkozy reageerde op de aanslag, met ongeveer dezelfde woorden als de minister van Defensie.