Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Nys toont zich in Leuven, Wildt op de baan

Kirsten Wild pakt goud op de scratch
Baanwielrenster Kirsten Wild heeft bij de NK in Apeldoorn goud veroverd op het onderdeel scratch. Het was voor de Zwolse de tweede medaille. Eerder won ze de puntenkoers.

Emancipatie en economische perspectieven van Afghanistan

Diploma voor Afghaanse agentes
KABUL (ANP) - Zeventien Afghaanse politievrouwen hebben woensdag in Kabul een diploma gekregen voor het afronden van een tienweekse cursus die met name door twee Nederlandse vrouwelijke politietrainers is gegeven. De Afghaanse politievrouwen zijn nu onderofficier.

Als je Groen en Geel ziet, is Sky the limit

Wiggins gelooft in Geel en in Groen
Bradley Wiggins denkt dat Team Sky volgend jaar tijdens de Tour de France zowel de gele als groene trui kan veroveren. Dat vertelde de kopman van de Britse formatie aan Sky TV. "We hebben de mogelijkheid om iets speciaals te presteren," aldus Wiggins. "Als iemand het kan zijn wij het."

In Afghanistan worden geen vrakentjes gewassen

Afghanistan tells NATO to disband local force, may open rift
KABUL (Reuters) - NATO is reviewing the activities of an irregular police force set up to bolster security mainly in the troubled north, the alliance said on Tuesday, following a call by the Afghan government that it be disbanded.

Albert hoeft niet te snotteren

Rodriguez mikt op L-B-L
Joaquim Rodriguez richt zich in 2012 op een overwinning in Luik-Bastenaken-Luik. Dat vertelde de Spaanse klimmer tegen sportkrant Marca. "Ik droom van het winnen van Luik-Bastenaken-Luik," aldus 'Purito'. "Dat is de wedstrijd die mij het beste ligt. Als het zou kunnen, zou ik de tweede en de derde plaats inruilen voor een zege."

Eind van het jaar brengt verdriet maar ook vooral hoop

Bloedbad in het noorden van Afghanistan
KABUL - Zeker 15 mensen zijn zondag gedood door een zelfmoordaanslag op een begrafenisstoet in de provincie Takhar in het noordoosten van Afghanistan. Circa 35 mensen raakten gewond. Dat heeft Abdul Jabar Taqwa, de gouverneur van Takhar, gezegd. Andere bronnen repten van circa 20 doden.