Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Steekt Boom een stokje in het wiel van Albert?

Evans adopteert Ethiopisch kindje
Tourwinnaar Cadel Evans en zijn vrouw Chiara worden binnenkort mama en papa. Het koppel staat op het punt om een Ethiopisch kindje te adopteren.

Foxy Lady!

Vos wint weer
Marianne Vos heeft haar vierde zege in zes dagen geboekt.De wereldkampioene veldrijden, die de afgelopen week al de beste was in Surhuisterveen, Namen en Essen, was in Diegem (Bel) oppermachtig in een Superprestige-veldrit.

Waar zouden we zijn zonder de trein

Meer Kamerleden naar Kunduz
DEN HAAG (ANP) – Minister Hans Hillen van Defensie hoopt dat volgend jaar meer Tweede Kamerleden zelf een kijkje kunnen nemen bij de politietrainingsmissie in de Afghaanse provincie Kunduz. Hij denkt dat de discussie erover dan makkelijker zal zijn, zo zei hij woensdag in een gesprek met RTL7.

Nys en zijn monsters

Diegem is mijn zwart beest
Los van de heisa om het startuur hangt er voor Sven Nys veel af van Diegem, de zesde van acht Superprestige-manches, vrijdag. "Als ik Diegem als leider kan overleven, maak ik een goeie kans om voor de elfde keer de Superprestige te winnen."

Ridders kwamen er niet ruiterlijk voor uit

Hillen op het bankje bij Rutte's rapport
Aanstaande woensdag 21 december is op RTL Z de achtste aflevering te zien van het maandelijkse programma 'Ruttes Rapport'. Deze keer gaat Frits Wester in gesprek met de minister van Defensie, Hans Hillen. Direct na afloop van de uitzending kunnen kijkers zelf vragen stellen aan de minister in een live chatsessie via de site 'ruttesrapport.nl'.

tijd voor overeenkomsten

Buitenlandse troepen moeten geen huizen meer doorzoeken
In the meeting of the national Security Council on Sunday, the issue of the night raid conducted by NATO forces on the house of Dr. Hafizullah, provincial chief of antinarcotics in Paktia that left a woman dead and four others injured was discussed and was strongly condemned.