Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Taliban gaat de politiek in

Taliban willen politiek kantoor openen in Islamitisch land
KABUL - De opstandige Taliban in Afghanistan zijn bereid in een islamitisch land een politiek kantoor te openen. Dat heeft Arsala Rahmani, lid van de raad die tussen de Taliban en de regering in Kabul bemiddelt, zondag gezegd. De opening van het kantoor zou vredesbesprekingen tussen beide partijen kunnen vergemakkelijken.

Freire wil nog een jaar gaan als een raket

Freire zet zijn zinnen op Londen en Valkenburg
Veranderen van ploeg is goed voor de motivatie van Oscar Freire (35). In zijn eerste jaar bij Katjoesja - en wellicht z'n laatste jaar als prof - wil de drievoudige wereldkampioen nog scoren. De Spanjaard mikt op de Olympische Spelen en het WK.

Nice Nys

Sterke Nys wint op de citadel van Namen
Sven Nys heeft de Wereldbeker-veldrit in Namen gewonnen. Op een loodzware omloop ging de Landbouwkrediet-renner in de slotfase voorbij Niels Albert. Nys slaat een dubbelslag, want hij wordt ook leider in de Wereldbeker.

De Robot rukt op

4 insurgents killed, 24 detained
Four insurgents were killed and two dozen more were detained as Afghan and NATO-led Coalition forces launched seven military operations in different parts of the country over the past 24 hours, the country's Interior Ministry said on Saturday morning.

Het lukt heus wel eens bij Wellens

Hoogerland wil volgend jaar vlammen
Voor Johnny Hoogerland was 2011 een turbulent wielerjaar. Door zijn val in het prikkeldraad tijdens een Touretappe werd de Zeeuw opeens een bekende Nederlander. In 2012 hoopt hij zich weer op het wielrennen te kunnen richten.

Veel Britse militairen nemen deel aan de spelen

Rutte onderzoekt uitbreiding missie

vk UPDATE Premier Mark Rutte ziet 'kansen' om de missie in de Afghaanse provincie Kunduz uit te breiden, zodat meer politieagenten getraind kunnen worden dan nu het geval is. In de toekomst wordt mogelijk ook les gegeven aan grenspolitie en aan agenten buiten de hoofdstad Kunduz. Beide opties wil de premier 'onderzoeken' en bespreken met de Tweede Kamer.