Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Last van nabranders

Tientallen klachten over laagvliegoefening F-16's
EMMEN/LEEUWARDEN - Laagvliegende F-16 straaljagers hebben bij een oefening met avondvliegen zeer waarschijnlijk onder invloed van de weersomstandigheden voor extra geluidsoverlast gezorgd. "Er zijn tientallen klachten binnnen gekomen, dat is veel meer dan gebruikelijk", zegt overste Olaf Spanjer van de Luchtmacht.

Een rollercoasterride door het defensienieuws van vandaag

Karzai veroordeelt aanslagen
President Karzai has strongly condemned the terrorist attacks that killed and injured a number of innocent people in Kunduz and Kandahar provinces.

As a result of a blast that occurred Saturday afternoon in Kunduz Chawk area, two people were killed including Shir Mohammad Arab, the Director of Provincial Transport Department (AFSOTR) while sixteen others including six children were injured.

Boom tempert de verwachtingen

Zes aankomsten bergop in Vuelta
De Ronde van Spanje kent volgend seizoen minimaal zes aankomsten bergop. Dat vertelde koersdirecteur Javier Guillén tegen de Spaanse sportkrant AS. Onder meer de Lagos de Covadonga, Bola del Mundo en de deels onverharde Coll de la Gallina staan op het menu.

Haagse bemoeienis viel erg mee

14 gewonden bomaanslag behandeld door Artsen zonder grenzen
Direct na de bomexplosie van afgelopen zaterdag in de hoofdstad van de Noord-Afghaanse provincie Kunduz, heeft Artsen zonder Grenzen 14 patiënten behandeld in haar ziekenhuis. De explosie vond plaats rond het middaguur, in de buurt van een markt in het centrum. Teams van Artsen zonder Grenzen behandelden mensen met ernstige interne verwondingen, bloedingen en brandwonden.

Nieuwe opleidingen gestart in Kunduz

Nieuwe lichting agenten staat klaar

KUNDUZ - Dertig Afghaanse cursisten staan op het punt om te beginnen aan een basisopleiding voor politieagent die mede wordt gegeven door twee Nederlandse marechaussees.


Niet de Tour maar de Giro wordt de ronde van 2012

Pro continentale teams ook bekend
Vijf ploegen hebben vandaag van de Internationale Wielerunie te horen gekregen dat ze een ProContinentale licentie hebben gekregen voor volgend seizoen. Het gaat om Andalucia, Champion System Pro Cycling Team, Farnese Vini, Rusvelo en Utensilnord-Named. Hierdoor komt het definitieve totaal van het aantal teams uit de tweede klasse op 22 te staan.