Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Nys rijdt twee op twee

Nys pakt ook de Druivencross
Sven Nys heeft, na de Scheldecross van gisteren, vandaag in de Druivencross zijn tweede overwinning van het weekend geboekt. In een wedstrijd die niet meetelt voor een klassement maar wel de Moeder aller crossen wordt genoemd, rekende Nys in de slotronde af met Bart Aernouts, die hem het langste kon volgen. De Rabobankrenner eindigde als tweede, Klaas Vantornout werd derde.

Defensie schiet te hulp

Vier Afghanen aangehouden in verband met zuur aanval
KABUL, Afghanistan — It was after dark when the four gunmen battered their way into the small home in the northern city of Kunduz, threw the father of the family into his cowshed and broke into his house to throw corrosive acid on his three school-age daughters.

Nog steeds geen zand in de motor van Nys

Nys wint Schelde cross
Sven Nys (Landbouwkrediet) heeft voor de derde keer de Scheldecross gewonnen. Tom Meeusen werd tweede, Dieter Vanthourenhout derde. Kevin Pauwels kwam niet in het stuk voor na een val. Zdenek Stybar, Niels Albert en Bart Wellens reden niet mee.

Belgische veldrijderspeloton uitgedund

Albert moet rentree nog even uitstellen
Niels Albert zal dit weekend nog niet het veld induiken. De breuk aan zijn pols is niet genoeg hersteld. "We willen geen risico nemen", zegt manager Christoph Roodhooft. "Maar volgend weekend zal hij wél zeker meedoen."

Een roerige dag in Afghanistan

Twee politie agenten gedood in Noord Afghanistan
Kunduz, Afghanistan - Two Afghan police were killed in north-eastern Afghanistan in a gunfight with Taliban that left several others missing, a government spokesman said. A Taliban spokesman claimed responsibility for the attack, and said they had captured 30 police officers.

Uitverkoop in het wielrennen bestaat nog

Vino: "Sommigen willen mijn vel"
Aleksandr Vinokoerov neemt gerechtelijke stappen tegen het Zwitserse blad dat beweerde dat hij zijn zege in Luik-Bastenaken-Luik van 2010 gekocht zou hebben. "Dit is geen toeval."