Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Boom dopt Boontjes

Boom juicht in veldrit Tom Boonen
Lars Boom heeft de derde editie van Boonen & Friends gewonnen, een veldrit voor wegrenners aan het Zilvermeer in Mol. De ex-wereldkampioen veldrijden moest starten met een minuut achterstand, maar won toch. De opbrengst van de veldrit is voor een goed doel.

Weer doden bij aanvallen in Pakistan

Weinig hoop op succes bij Afghanistan top

Maandag is er een top in het Duitse Bonn waar de wereld praat over de situatie in Afghanistan. Maar volgens een Duitse legervertegenwoordiger is de conferentie gedoemd te mislukken.


Schleck wil af van Zoetemelk imago

Andy wil niet weer tweede worden
Andy Schleck gaat in 2012 opnieuw proberen de Tour de France te winnen. Tegen de Belgische krant Het Nieuwsblad vertelde de nummer twee uit de voorbije Ronde van Frankrijk dat hij samen met zijn nieuwe ploegleider Johan Bruyneel gaat proberen zijn prestatie van afgelopen zomer te verbeteren. “Ik wil niet langer tweede worden in de Tour,” aldus de jongste van de Schleck-broers.

Groen gaat vaker samen met blauw

Drie Afghaanse zussen slachtoffer van zuur aanval
The suitor was rejected. And the intended bride's family and officials say he took his revenge.
A young Afghan woman and her two sisters were the victims of an acid-throwing attack three days after her family declined a marriage proposal from an older man, according to authorities in Kunduz province, north of Kabul.

hoger beroep staat los van bergetappes

UCI in beroep tegen verdict in zaak Kolobnev
De Internationale Wielerunie gaat in beroep tegen de lichte sanctie die Alexander Kolobnev in oktober heeft gekregen. De Russische wielerbond besloot ruim een maand geleden om Kolobnev geen schorsing op te leggen voor zijn positieve test tijdens de voorbije Ronde van Frankrijk. Woordvoerder Enrico Carpani zegt aan VeloNews dat de UCI tegen dat besluit beroep heeft aangetekend bij het TAS.

De gramme huurling

Aanhang PVV gaat niet naar het buitenland

Eén van de redenen waarom de PVV niet zo veel op heeft met internationale samenwerking, is dat 'hun aanhang niet naar het buitenland gaat'. Dat zei minister van Defensie Hans Hillen vanochtend in het Radio 1-journaal.