Vakantiefoto

Verveeld keek hij naar de foto’s die ze de afgelopen week op haar vakantie had gemaakt. Ze swipete met haar vingers alsof ze akkoorden aansloeg op een gitaar en vertelde hoe ze het had gehad. Het tempo en de schelheid van haar stem deden pijn aan zijn oren, maar om dat te verhullen knikte hij vriendelijk op de momenten dat ze hem even aankeek.


Soldaat in Uruzgan

Niels Roelen

Niels Roelen is majoor in het Nederlandse leger. Hij werd diverse keren uitgezonden op missies voor de VN en de NAVO. Over de missie in Uruzgan hield hij voor defensie een weblog bij.

Niels heeft twee kinderen, Mareine en Ties. In zijn vrije tijd pakt hij de racefiets om samen met vrienden over de Utrechtse Heuvelrug te rijden.

Niels op Twitter

Naast zijn reguliere werkzaamheden geeft Niels ook lezingen en trainingen op het gebied van Leiderschap en het maken van keuzes. 

U kunt hem hiervoor onder andere via de SSS, Stichting Schrijvers School en Samenleving, benaderen.
Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom Niels Roelen en de uitgaven en activiteiten van Uitgeverij Carrera?

Naam:

Verplicht.

E-mailadres:

Verplicht.Sint Niklaas op de crossfiets

Sint Niklaas krijgt nieuwe veldrit
Na een onderbreking van bijna twee jaar staat er volgend jaar opnieuw een veldrit op het programma in Sint-Niklaas. Op woensdag 19 december 2012 zakt de veldritwereld weer af naar het recreatiepark De Ster.

Voorbeschouwing op behandeling Defensie begroting

Hillen hoopt het tij te keren

De Tweede Kamer behandelt deze maanden de begrotingen van de ministeries. Trouw geeft telkens een voorbeschouwing. Vandaag: Defensie. Net als zijn VVD-collega op Buitenlandse Zaken kende CDA-minister Hans Hillen van defensie een lastige start met kleine slippertjes en onderhoudt hij een stroeve relatie met een groot deel van het parlement. En net als Uri Rosenthal blijft Hillen betrekkelijk stoïcijns onder de herhaalde kritiek van de oppositiefracties en gedoogpartij PVV.

Contador houdt de rug recht, die van Pauwels zat vast

Contador ziet spelen als een uitdaging
Alberto Contador heeft dinsdag in Kopenhagen verteld dat hij volgend jaar graag naar de Olympische Spelen in Londen wil. Vanavond vertrekt hij op stage met Saxo Bank naar Israël.

De grens van vergissingen

Hoe ver kan een vergissing gaan
Het blijft het decor van hooglopende conflicten, het grensgebied tussen Afghanistan en Pakistan. Het heeft weinig meer te bieden dan rotsachtige bergen, het is onvruchtbaar en op een enkel dorp na onbewoonbaar.Hier woedt een haast permanente oorlog, want ondanks alles is dit strategisch belangrijk gebied.

Belgische mannen en Nederlandse vrouwen

Nys klopt Pauwels in loepzuivere sprint
Sven Nys heeft in Gieten in Nederland de vijfde manche van de Superprestige gewonnen. Hij haalde het in de spurt voor Kevin Pauwels. In tegenstelling tot de gecontesteerde spurt van gisteren in Koksijde was de spurt nu loepzuiver.

Onze jongens wijzen loonbod af

Van Uhm vraagt steun voor onze jongens
AMSTERDAM - Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm heeft vrijdag opgeroepen de krijgsmacht te steunen. "De militairen zetten hun leven op het spel voor ons en we kunnen hen niet teleurstellen", zo sprak de generaal op een congres in Amsterdam.